Nemme mini-madtærter

Sort tallerken med fokus på små tærter

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 30 min.

Ingredienser:

  • 1 pk. tærtedej (250 g.)
  • 500 g. Fyld til tærterne - det er oplagt at bruge rester fra gårsdagens aftensmad
  • Lidt olie
  • Groft havsalt

 

Fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen til 185°C
  2. Find tærteforme i den størrelse du gerne vil have den og pensle dem med lidt olie
  3. Tag en udstikker som er lidt større i diameter end formen, eller brug en lille tallerken, skål eller andet som vil være passende i størrelse
  4. Rul dejen ud og skær/udstik den til formene
  5. Læg dejen i formene således at der er lidt ekstra dej, som "hænger" ud over siderne
  6. Af den overskydende dej skæres mindre stykker ud, der skal bruges som låg
  7. Smag tærtefyldet godt til og fordel det i formene
  8. Læg låget på og fold overskydende dej ind over
  9. Pensl toppen med lidt olivenolie og drys med lidt havsalt
  10. Bages i ca. 15 minutter til de er gyldne og sprøde
  11. OBS! Det er vigtigt at fyldet når en temperatur på min. 75°C

Dette er en nem og god måde at bruge rester på