Kammerjunker
Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 120 min.
Ingredienser:
Kammerjunker
- 150 g sukker
- 2 stk æg
- 50 g smeltet, afkølet smør
- 300 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 0.25 stk fint salt
- 1 revet tonkabønne
- 2 stk skal af citroner
Fremgangsmåde:
1. Pisk æg og sukker sammen
2. Tilsæt den afkølede smør
3. Bland mel, bagepulver, salt, tonkabønne og citronskal i
4. Saml dejen, og lad den hvile i køleskabet mindst 1 time
5. Del dejen i 3 portioner og form dem til stænger
6. Bag stængerne midt i ovnen i 25 min ved 175 grader
7. Køl stængerne af i et par minutter og skær dem i ½ cm tykke skiver
8. Bag stængerne færdige i ca 15 minutter ved 175 grader