Baobab latte

Nørbillede af glas med latte og et mynteblad

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 15 min.

Ingredienser:

1 tsk Baobab pulver
2 dl Mandelmælk
1 spsk Malet kaffe
1 stk Kanelstang
1 stk Lille stykke frisk ingefær
1 tsk Gurkemejepulver
2 tsk Ahornsirup
1 tsk Kokosolie

Fremgangsmåde:

1. Tilsæt mandelmælk, kanel, ingefær og gurkemeje i en lille gryde, og pocher det i cirka 30 min. Køl det ned, og sæt i køleskab til dagen efter
2. Varm kølet latte op, fjern kanelstang og ingefær, og hæld det i en blender med de resterende ingredienser
3. Blend indtil cremet og skummende
4. Hæld i et krus, og drys eventuelt med ekstra kanel

5. Du kan både drikke den varm eller som iskaffe