Chai latte

Hyggeligt krus med varm chai latte toppet med skum og kanel, ved siden af krydderier på et træbord.

Lad dine sanser blive forkælet med en varm og cremet chai latte og så er den hjemmelavet

Opskriften er beregnet til 6 portioner

Ingredienser:

  • 2 stk. kanelstænger
  • 8 stk. kardemomme
  • 4 stk. nelliker
  • 6 stk. sorte peberkorn
  • 1 stk. stjerne anis
  • 1 stk. ingefær i skriver
  • 3 stk. sort te i pose
  • 500 ml. Sødmælk
  • 30 g. Brun sukker
  • 3 g. Kanelpulver

Fremgangsmåde:

  1. Rist krydderierne i en tør stegepande, indtil de dufter
  2. Vend krydderierne dem med ingefær og teposer i en tekande med 500 ml. kogt vand og lad det trække i 10 min.
  3. Varm mælken op med brun farin under omrøring indtil sukkeret er opløst
  4. Når den er let dampende, skum toppen med en mælkeskummer eller piskeris for at skabe noget skum
  5. Sigt teen mellem 4 krus eller varmefaste glas, og hæld derefter mælken i, mens skummet holdes tilbage
  6. Rør for at kombinere. Top hver latte med en smule mælkeskum