Sprøde knuste kartofler med kapers og gammel knas
Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 60 min.
Ingredienser:
500 g Nye danske kartofler
100 g Persille
50 g Gammel knas fra Arla unika
50 g Kapers
1 dl Neutral rapsolie
10 g Æbleeddike
10 g Hvidløg
10 g Salt
Fremgangsmåde:
1.Kog kartoflerne med lidt salt i cirka 15 minutter, til de er møre, men ikke færdigkogte
2.Imens kartoflerne koger, blendes persille, gammel knas og kapers sammen med rapsolie, æbleeddike, hvidløg og salt til en pesto
3.Dræn kartoflerne, men lad dem blive i gryden
4.Tilsæt halvdelen af pestoen, og kom låg på gryden
5.Ryst gryden med kartofler og pesto til pestoen er jævnt fordelt
6.Hæld de nu pestokartoflerne ud på en bradepande med bagepapir
7.Fordel kartoflerne jævnt, og kom et stykke bagepapir henover
8.Brug nu en anden bradepande til at trykke kartoflerne flade cirka 1 cm. tykke
9.Fjern nu det øverste bagepapir, og fordel resten af pestoen ud over kartoflerne
10.Bag kartoflerne på 180 grader i cirka 20 minutter, til kartoflerne er sprøde
11. Kartoflerne er nu klar til servering og passer godt til en god frikadelle