Sprød asparges med burrata, citronskal og karse

Asparges stænger med currata på skærebræt

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 30 min.

Ingredienser:

250 g Grønne friske asparges
240 g Burrata
2 stk Økologiske citroner
1 stk Dadel
1 stk Figen
2 dl Vand
1 spsk Maizena
15 g Karse

Fremgangsmåde:
1. Knæk det nederste hårde af aspargeserne
2. Riv skallen af citronen, og gem skallen til senere
3. Halver citronerne, og pres citronen ned i en lille kasserolle
4. Hak den tørrede dadel og figen, og kom den ned til citronsaften (husk af fjerne stenen fra dadlen)
5. Kog i ca. 10 minutter sammen med 1 dl vand
6. Blend lagen til en ensartet masse
7. Bland maizenaen med 0,5 dl vand og jævn glacen
8. Anret aspargeserne, og kom burrataen ovenpå
9. Hæld dadel/citron-glacen over, og top af med karse og citronskal

10. Dette kan serveres som en super nem forret eller som en frokostret sammen med lidt lækkert surdejsbrød