Sprøde kikærtesnacks

ristede kikærter og mange forskellige bunker af krydderier

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 60 min.

Ingredienser:

  • 1 spsk. Røget paprika
  • 1 spsk. Løgpulver
  • 1 tsk. Fint havsalt
  • 2 spsk. Hvedemel
  • 2 spsk. Koldpresset rapsolie
  • 200 g. Kogte, drænede kikærter fra dåse

 

Fremgangsmåde:

  1. Bland paprika, løgpulver, salt, hvedemel og olie sammen
  2. Dræn kikærterne godt (gem eventuelt vandet til veganske marengs)
  3. Vend kikærterne i mel-krydderi blandingen
  4. Tænd ovnen på 200°C almindelig ovn
  5. Fordel kikærterne på en bageplade med bagepapir
  6. Bages i 30-40 minutter til de er gyldne
  7. Spises samme dag eller opbevares i en lufttæt beholder