Grøn gazpacho

Glas container med grøn gazpacho

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 120 min.

Ingredienser:

2 fed Hvidløg
1 stk Grøn peberfrugt
0,5 stk Agurk
2 stilke Bladselleri
2 skiver "Daggammelt" brød
100 gr Frisk spinat
0,5 bundt Persille
2 spsk Olie
3 dl Vand
0,5 stk Grøn chili
1 tsk Salt

 

Fremgangsmåde:

1. Skær grøntsagerne i mindre stykker
2. Skær skorper af brødet, og rist det i olien
3. Kom det hele i en blender. Du kan også bruge en stavblender
4. Blend, til det er en ensartet konsistens
5. Lad suppen trække i køleskabet i 2 timer
6. Juster med vand, og smag til med salt inden servering
7. Server iskold med croutoner eller nybagt brød til