Brødbudding

Skål med snittet børd og blåbær

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 45 min.

Ingredienser:

6 skiver daggammel brød
1 dåses (397 g) kondenseret mælk
3 stk æg
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme
0,50 tsk salt
30 g smør
1 håndfuld rosiner

Fremgangsmåde:

1. Tænd ovnen på 200 grader
2. Skær brødet i store tern, og bag dem i 3-5 min, til de er lidt sprøde
3. Pisk æg, kondenseret mælk og krydderierne sammen, og hæld over brødet
4. Smør et ildfast fad med smør, og kom brødet i. Hæld æggemassen over, og tryk det godt sammen.
5. Tilsæt rosinerne, og lad det trække i 20 min
6. Bag det i ca 20 min, til brødet er sprødt, og æggemassen har sat sig
7. Server lun med en klat creme fraiche