Pulled portobello BBQ burger
Opskriften er beregnet til 2 portioner, tilberedningstid 30 min.
Ingredienser:
450 g Portobello svampe
1 spsk Olie
150 g Løg
2 tsk Røget paprika
100 g BBQ sauce (færdigkøbt)
2 stk Brioche burgerboller
300 g Spidskål (gerne blandet hvid og rød)
4 spsk Mayonnaise
1 tsk Æblecidereddike
1 tsk Salt/peber
1 tsk Sukker
Fremgangsmåde:
1. Fjern stilken på portobellosvampen, og riv den på langs
2. Skær portobellohovedet i fine strimler på langs
3. Bland svampene med røget paprika, og steg dem gyldne i olien på panden
4. Bland de stegte svampe med BBQ sauce
5. Snit kålen fint, og bland en slaw af de 2 slags kål: Bland med mayonnaise og æblecidereddike og smag til med salt, peber og sukker
6. Lun briochebollerne, og saml en burger med pulled portobello og slaw
7. Server eventuelt med kartoffelbåde