Tillid avler madmod
Hvornår har du sidst smagt hjerte? Sat tænderne i veltilberedte nyretapper? Eller overgivet dig til rosenkål?
Et besøg i ukendt madterritorium kræver nemlig tillid. Men når først tilliden er etableret, og du ‘kender’ kokken, og han ‘kender’ dig og dine præferencer, så er der få grænser for, hvad vi tør smage på.
Tilliden avler nemlig madmod. Derfor er køkkenchefen vært ved buffeten, hvor han eller hun deler madglæden over den perfekte porchetta og svamperisotto med jer. På den måde får I retter, hvor hele råvaren anvendes.
Tillid til kokken skubber til grænserne for, hvad I tør smage på.
Dét er nærvær. Og selvom køkkenchefen er hovedansvarlig for netop den oplevelse, så gennemsyrer det måden at være på for alle vores medarbejdere. De har en oprigtige interesse og nysgerrighed på mad, mennesker og den gode serviceoplevelse altid med fokus på den enkelte gæst.